Laddar sidan...
 • Liknande inlägg

  2 Comments

 • Reply Anna 24 oktober, 2012 at 10:06

  Hej, jag tänkte bara fråga dig om vad du tycker är ett rimligt energiintag/dag om man som tjej både vill bygga muskler och gå ner i vikt? Jag förstår att det är individuellt men om det kanske finns någon mängd som brukar funka, om man gymmar 4 gånger/vecka?

  Jätte tacksam för svar!

 • Reply Amanda 24 oktober, 2012 at 19:55

  Hej!

  Tänkte kolla med dig som är insatt i lchf, vad som händer om man en gång har ätit lchf men sedan väljer att sluta? Jag har precis börjat med lchf (började för bara ett par dagar sen), förhoppningen är att gå ner i vikt, men säg att jag någon gång i framtiden skulle vilja sluta med lchf, skulle jag då gå upp i vikt igen?

  Vore jätteglad om du skulle kunna ta dig tid att svara! :-)

 • Leave a Reply