Laddar sidan...
 • Motivation

  Rumpor – före och efter

  Nu kan jag som ni kanske förstår inte gå i god för att det är just squats som ligger bakom dessa kvinnors förändrade bakdelar men ni efterfrågade ett par före och efterbilder.

    

 • Liknande inlägg

  3 Comments

 • Reply Emma 28 november, 2012 at 07:52

  Wow!!! For det forsta att du la ut fore o efter bilder for att jag/vi fraga, jag har typ aldrig komenterat innan men detta kanns ju givande :) For det andra! Snygga rumpor!! Bara o dra mig till gymmet i morgon o borja gora squats.. kanske ska ta egna fore o efter bilder…

 • Reply Philip 28 november, 2012 at 13:06

  Haha,. jaa gör det! Jag vill se om x antal veckor!

 • Reply Linnea Tjernell 12 augusti, 2013 at 17:38

  Wow så man kan verkligen få så stor å fin rumpa av att träna den? :o

 • Leave a Reply