«

»

Dec 17

Katrin Zytomierska efter sex veckors träning med mig

Här är en av efterbilderna som Bingo tog på Katrin (och mig). Jag tränade henne 2 gånger per vecka i sex veckor under hösten för att se hur vi kunde förvandla hennes kropp. Ja resultatet talar för sig självt… Här har ni förebilden:

1 kommentar

  1. Monika

    Hur relevant är det att lägga upp en överphotoshoppad efter-bild.

    Resultatet av ert arbete syns nu inte alls. Be Bingo att inte gå överstyr med sin förbättringsestetik nästa gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>