Laddar sidan...
  • Okategoriserade

    Grattis Fia!!!

    I år var det PT-Fias tur att ta över tronen som årets träningsblogg. Det glädjer mig väldigt mycket eftersom jag från första dagen hon blev min vän och kollega på world class vasastan och började blogga mer professionellt visste att hon skulle jobba upp sig här i Stockholm. Hon är en förebild för många unga tjejer och visar att en god kosthållning är viktig för att både må bra och prestera bra i gymmet och i vardagen. Hon är dessutom öppen med sitt eget mående i bloggen och det är många som har fått ta del av hennes tankar och funderingar när hon gick in i väggen. Kör hårt nu Fia! Bredvid oss på bilden står dessutom Therese Alvén som även hon var nominerad i vår kategori och också skulle vara en värdig vinnare.

  • Liknande inlägg

    No Comments

    Leave a Reply