Laddar sidan...
 • Okategoriserade

  Syrran på besök!

  Idag kom syrran på besök. Vi har inte träffats sedan jul så det var kul att ta igen vad som hänt sedan dess.

  Jag frågade vad hon ville äta och det visade sig att båda två har ätardag. Jag var väl inte direkt sugen på att stoppa i mig en massa onyttigheter men vi kom fram till att vi skulle ta donken trots allt.

  En stoor måltid senare är jag mätt och belåten. Det tog dock inte mer en en timme innan jag var hungrig igen haha. Nu är det kväll och jag är inte sugen på något annat än ramlösa och eventuellt någon proteindrink. Det fick bli en ätardagmåltid den här veckan. Får se hur det ser ut nästa lördag. På onsdag blir det dock något glas skumpa på finest awards men det är ingen fara.

 • Liknande inlägg

  1 Comment

 • Reply Ellinor 10 februari, 2013 at 14:24

  Har du och Jennifer gjort slut?

 • Leave a Reply