Laddar sidan...
 • Kost / Motivation / Träning

  Det gäller att bestämma sig

  Allt handlar om disciplin. Jag bestämde mig. Jag gav mig fan på att nå mitt mål. Många motgångar hade jag på vägen men jag lät inget hindra mig från att fortsätta kämpa. Min resa är bara i startfasen men första milstolpen är snart nådd. Kan jag så kan ni!
  102 kg -> 89 kg (-13 kilo) och bibehållen muskelmassa. Det har inte varit en lätt resa. För er som undrar har jag kört minst ett styrkepass per dag under alla nio veckor och ingen konditionsträning.

 • Liknande inlägg

  2 Comments

 • Reply carro 12 april, 2013 at 10:31

  Fan va grymmt! Riktigt bra jobbat!

 • Reply Johanna 12 april, 2013 at 12:38

  Grymt jobbat! Har en liten fråga, hur kom det sig att du vart så ”stor” som på bild nr 1? :)

 • Leave a Reply