Laddar sidan...
  • Liknande inlägg

    1 Comment

  • Reply Lisa 21 april, 2016 at 00:09

    Hej Philip! Jag har en fråga till dig. Jag startade med en sockerfri månad för två månader sedan och den första månaden gick jag ner från 86kg till 81kg och efter den månaden fortsatte jag med nästan helt sockerfritt och att jag började träna upp till ca 3ggr i veckan. Börjar alltid med bandet på intervall träning i ca 20min så jag kommer upp i puls på 170-180 och efter det går jag och tränar styrka, antingen ben eller överkropp. Har nu gått ner till 79kg men sen står det bara still. Har även skurit ner på mejeri och gluten och mår bättre än någonsin men jag vill komma ner till normalvikt som för mig är 70kg eftersom jag är 173cm lång. Vad har du gör tips för att jag ska lyckas?

    Mvh en tjej som prövar allt!

  • Leave a Reply