«

»

Aug 01

En bloggläsare har skrivit ett inlägg…

En bloggläsare har skrivit ett inlägg där hon nämner mig. Så kul att kunna inspirera dig Maria! Synd att du upplevt personer som varit ”agro” i sitt bemötande mot dig. Fortsätt kämpa på som du gjort under din resa, du har varit jätteduktig!

bloggbild

Resten av inlägget hittar ni i Marias blogg: http://alamaria.se/sjalvutnamnda-fitnessgurus

2 kommentarer

1 ping

 1. Maria

  Wow! Ett eget inlägg! TACK Philip! :-)
  Ja, det är lite trist att somliga inte kan hålla en positiv och god ton i deras dialog med andra. Som jag ser det, så är det deras förlust. Det är däremot väldigt kul att följa din blogg och dina inlägg på Instagram och få bra tips och råd om vad man kan göra för en bättre hälsa och bra resultat! :-) Du visar klart och tydligt att det faktiskt går och hur man gör (hur du har gjort). :-)

  Tack igen! Jag kämpar vidare och har lärt mig att resultaten är en försvara som måste underhållas oavsett vilka mål man har. :-) Maria

 2. Maria

  Färskvara så klart! :-) Dumma auto-korrekt. :-)

 1. När man behöver kärlek och stöd som mest… » À la Maria

  […] så fick jag detta inlägget av Philip Lailani efter att ha skrivit ett där jag nämnde honom. TACK Philip!! Det betyder MYCKET!! Jag kommer att […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>