«

»

Aug 18

Stooor räkmacka på Kvarnens uteservering, Medborgarplatsen

eb22bdf2081311e39f8422000ae90872_7

Efter presentationen idag åkte jag till Medborgarplatsen där Hannah satt med tre vänner (tänk er sex and the city) och tjattrade om allt mellan himmel och jord. Jag slog mig ner bredvid dem på Kvarnens uteservering och beställde en räkmacka deluxe. 200 gram räkor och massor av ägg. Kan inte bli bättre! Hannah beställde en likadan och det betyder bara en sak. Att jag får äta en och en halv. Ni kan fatta vad mätt jag blev efteråt. Så om ni vill äta söders största räckmacka är det dit ni ska gå.

1 kommentar

  1. Bella

    Hur mycket kalorier innehöll den? & anses såna ”mackor” vara nyttiga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>