Laddar sidan...
 • Okategoriserade

  Stooor räkmacka på Kvarnens uteservering, Medborgarplatsen

  eb22bdf2081311e39f8422000ae90872_7

  Efter presentationen idag åkte jag till Medborgarplatsen där Hannah satt med tre vänner (tänk er sex and the city) och tjattrade om allt mellan himmel och jord. Jag slog mig ner bredvid dem på Kvarnens uteservering och beställde en räkmacka deluxe. 200 gram räkor och massor av ägg. Kan inte bli bättre! Hannah beställde en likadan och det betyder bara en sak. Att jag får äta en och en halv. Ni kan fatta vad mätt jag blev efteråt. Så om ni vill äta söders största räckmacka är det dit ni ska gå.

 • Liknande inlägg

  1 Comment

 • Reply Bella 21 augusti, 2013 at 21:12

  Hur mycket kalorier innehöll den? & anses såna ”mackor” vara nyttiga?

 • Leave a Reply