Laddar sidan...
 • Okategoriserade

  Leksand julknäcke

  julknacke

  Jag bad er att tipsa om goda saker som är nyttiga nu vid jul. Jag har nu fått möjlighet att prova Leksands jul-knäcke. Hannah älskar knäckebröd så hon är hur glad som helst. Jag äter för mycket mjukt bröd för tillfället så nu är det dags för mig att gå över till hårt. Det är så mycket nyttigare än det jag stoppar i mig idag och faktiskt godare för det mesta. Jag har inget omdöme att ge än men prova ni med om ni tycker det låter gott.

 • Liknande inlägg

  2 Comments

 • Reply Sara 20 december, 2013 at 06:03

  Hej Philip,

  Tänkte höra hur det gått för dig nu när vi börjar närma oss slutet av året, kommer du lyckas att komma upp i 365 pass? :)

  God jul på er och önskar er ett riktigt gott nytt år!

 • Reply Sanna 20 december, 2013 at 10:09

  Kanelknäcke är mumsigt också! Speciellt med julskinka och lite senap på :)

 • Leave a Reply