«

»

Jan 29

Varför är det bra att dricka Aloe Vera?

Säkert har du hört talas om Aloe Vera. Förmodligen när det gäller hudkrämer, schampo, smink eller lipsyl. Detta är troligtvis världens nyttigaste grönsak.

Inte konstigt att smink och kosmetikabranschen erbjuder ett stort sortiment av produkter som innehåller denna växt.

Aloe_Vera

Vad många inte vet är att kroppen är täckt av ”hud” och slemhinnor, även på insidan. Detta enorma område påverkas av vad vi stoppar i oss.

Aloe Vera är verksam på hud, slemhinnor och mage/tarmsystem. Aloe Vera hjälper därför dig att hålla din kropp i trim, den ökar ditt välbefinnande samt stärker din motståndskraft. Du blir piggare, mer fokuserad och håller din mage i balans.

Du är inte ensam
Miljontals människor runt om i världen har märkt av effekten av att dricka koncentrerad Aloe Vera. Den världsledande drycken kallas för ”Aloe Vera Gel” och produceras ekologiskt av företaget Forever Living Products och säljs i över 128 länder runt om i världen.

Med hjälp av Aloe Vera Gel avlägsnas plack och slaggprodukter i tarmen på ett naturligt sätt och bakteriefloran balanseras. Detta sker med hjälp av saponiner, som finns naturligt i Aloe Vera växten.

En fungerande tarm tar lättare upp alla värdefulla näringsämnen i maten. För dig som tränar på gym innebär detta ett bättre näringsupptag och bidrar därför till att kroppen har större möjlighet att ta vara på allt nyttigt du stoppar i dig, som i sin tur leder till en större ökning av muskelmassan.

Kanske har du målet att gå ner i vikt? Med en balanserad mage mår du bättre och kan på så sätt öka möjligheterna att minska fettdepåerna, som ofta sätter sig runt midjan och höfterna på kvinnor.

Som exempel kan det nämnas att en tomat innehåller ca 4 näringsämnen. Aloe Vera innehåller 75 kända näringsämnen. Bland annat vitamin B12 som vegetarianer ofta har brist på eftersom den nästan bara återfinns i kött.

Aloe Vera är helt enkelt en näringscoctail av vitaminer, mineraler, enzymer och aminosyror.

aloe+inside

Effekter av Aloe Vera
De flesta som dricker Aloe Vera känner sig piggare, mindre benägna till att bli sjuka/småförkylda, sover bättre, får finare hy, bättre hår, hud, naglar, starkare mage etc.

Även Vemmas produkter innehåller Aloe Vera
Vemma-shoten som är basen i alla Vemmas produkter innehåller organisk aloe vera för att tillföra dess positiva effekter till kroppen varje dag. Vill ni veta mer är det bara att maila mig så berättar jag allt ni behöver veta.

vemmaStrong

17 kommentarer

1 ping

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Mikael palm

  Hej, vilket märke av aloe Vera gel dricker du varje dag ?
  Är det den gula flaskan ? /Med vänlig hälsning, Micke

  1. Philip

   Tja, japp det är den gula flaskan från Forever Living products. Jag köper den av en vän som är distributör.

   1. kerstin

    Jag dricker den gula varje dag 1dl på morgonen Min son dem vita Jag mår jätte bra av den

 2. LiveHealthyBeHappy :)

  Bara att få i sig mer frukt och grönt överlag gör att jag märker en stor skillnad på kroppen, reesultat som du skrivit ovan om starka naglar, friskare hår ochsåvidare, det känns verkligen bra i kroppen och det syns utanpå :)

 3. Sabine Stenmark

  Jag dricker själv Forevers Alovera gel, supernöjd med resultatet, känner mej stark i kroppen. Dricker även Argi +, har du provat den?

 4. Emilie

  Hej! Undrar om det är okej att visa mina kunder ditt inlägg? Säljer aloe nämligen och det kan vara kul och visa vad andra tycker om produkterna och inte bara vad jag tycker

  1. Philip

   Absolut! Kör på!

 5. Maria

  Hej! Hur mycket aloe vera gel dricker ni per dag för önskad effekt?

 6. Christian

  Intressant, med tanke på att den studien som publicerats för ett tag sen visade sig att INGEN av de bolagen som säljer drycken aloe Vera, även forever living, knappt har några som helst mineraler eller vitaminer förutom tillsatt vitamin c som konserveringsmedel, undersökningen visar också vidare att det har ingen som helst medicinsk påverkan på varken tarm eller mage. Ditt påstående om att denna drycken skulle få din tarm att fungera bättre känns bara som något du tagit från himlen. Din tarm funkar bättre även pm du tuggar maten mera, och inte stressar, så de känns bara som ett
  Tafatt säljargument, länka mig gärna all din fakta, studier, undersökningar om detta så skulle jag verkligen vara tacksam.

  Med vänlig hälsning,

  1. Åsa

   Prova själv ! Så får du själv märka vad som händer med din mage och tarm! :) Så många människor, även jag, mår så mycket bättre, och märker att magen mår så mycket bättre, och att tarmfunktionen blir så mycket bättre. Det är bara att prova själv, helt enkelt! De lämnar ju dessutom 90 dagars nöjd kundgaranti! Du får alla pengarna tillbaka om du inte är nöjd med produkten! :)

  2. Lage

   Hej
   Christian. Bra att någon ifrågasätter effekter av de så populära placebopreparaten som oftast endast stöder sig effekt på anekdoter.

 7. Anni

  http://www.magotarm.se/kanalen/artikelarkiv/behandling-med-aloe-vera-vid-ibs/ här står lite om en studie från Sahlgrenska sjukhuset.

 8. Johan

  Varför inte svara på Christians inlägg? Rädd att erkänna att även du blivit blåst av dessa hittepåvadsomhelstförattniskaköpaminproduktare? Det här är problemet idag. Ingen kollar fakta längre, utan går på vad nån sa om den och de sa så osv. Källkritik, mina vänner, är ett ämne vi borde införa i skolan. Och du har ett ansvar särskilt när folk läser det du skriver. Eller är du sponsrad? Ta ur den där företags stela saken ur arslet så får vi se om du har en ryggrad.

  1. Lisa

   Källkritik? ja men då kan väl Christian själv ta och länka till den studien han pratar om? Det är också högst individuellt hur våra kroppar svarar på vad vi stoppar i oss. Mycket onödigt att skriva din sista mening förresten.

 9. Cami

  Finns flera bra länkar, bland annat den som Anni tipsar om. En annna är http://kurera.se/kranglar-magen-nu-igen/ som jag tycker ger tydlig information. Googla aloe vera och det dyker upp massvis med information om hur det användts sedan länge, med hälsofrämjande effekt. Jag har haft problem med ostabil mage nästan hela livet men efter att ha gjort en ordentlig research & tusen frågor till min försäljare så vågade jag prova. Bästa jag har gjort! Efter 1 månads drickande av aloe vera mådde min mage bättre än på 10 år så för mig var det bara att fortsätta. Känner mig som Philip pratar om mycket starkare & stabilare i kroppen.

 10. Cami

  http://kurera.se/aloe-vera-en-superdryck/
  Hä kommer rätt länk, även om den förra också kan vara värd att läsa.

 11. Nanna

  Kolla hälsosidorna.se och skriv in Aloe Vera i sökfältet.
  Det finns en orsak till att flera miljoner dricker Aloe Vera idag. Och visst,alla funkar vi olika. Men prova själv och var inte så dömande! Det finns mycket i livet man går miste om bara för att man bara antar saker o inte tar reda på fakta.

 1. Aloe Vera-dryck och andra nyttigheter till frukost |

  […] och slemhinnor, även på insidan. Detta enorma område påverkas av vad vi stoppar i oss. Aloe Vera är verksam på hud, slemhinnor och mage/tarmsystem. Aloe Vera hjälper därför dig att hålla din […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>