Laddar sidan...
 • Okategoriserade

  Skönt att komma ifrån Sverige ett par dagar

  36c716908fb411e3a15a12133af8e61f_8

  Framme på Arlanda. Det är tidig morgon och jag har endast druckit en proteindrink. Hannah kommer då på den ypperliga idén att köpa lite mat. Vi sätter oss på Starbucks och äter lite grann innan det är dags att gå på planet mot Berlin. Där kommer vi att byta plan mot vår slutdestination.

  5264b3c88fe411e385d60a1aa2973036_8

  Strax före lunch landar vi i Gdansk i Polen och vi blir hämtade av transfer som körde oss till vårt hotell mitt i centrum. Det är så underbart att få ett par förbetalda biljetter i handen, ordnad transfer och hotellet bokat och klart när man kommer fram. När vi kom in på rummet stod ett gäng verve och vemma shots och väntade på skrivbordet. Trött som jag var passade det perfekt med en Verve Bold för att få energin tillbaka.

  När vi packat upp våra saker var det dags för en liten rundtur för att hitta något att äta. Det första vi såg var en KFC restaurang. Det är klart att vi ska käka där då det är evigheter sedan någon av oss åt deras kyckling. Ni fattar inte vad billigt det är i det här landet. Som exempel kostar en big mac & co. cirka 30 kr. På hotellet får man 30 min massage för 150 kr, 60 min för 300 kr och 90 min för 500 kr.

  Efter att jag stoppat i mig två menyer på KFC handlade vi lite smågrejer i en matbutik och sedan blev det att sova en timme för att sedan träna och kika på SPA avdelningen.

  Jag tackar mig själv varje dag att jag tog beslutet i höstas att börja jobba med Vemma. Resor kommer att vara en del av vårt liv framöver. Hittills har vi fått åka till München och Göteborg och under det här året står Las Vegas, Barcelona och Wien på tur. Hannah är lycklig som får följa med då man får ta med sin respektive på resor som denna. Vår son kommer även han att få uppleva väldigt mycket i sin barndom då även han kommer att följa med framöver. Tänk om jag hade fått den möjligheten när jag var liten.

 • Liknande inlägg

  1 Comment

 • Reply Sandra 8 februari, 2014 at 00:29

  Låter hur bra som helst ju!

 • Leave a Reply