Laddar sidan...
 • Skönhet

  Permanent hårborttagning

  10513850_1418091591832534_1747035232_n

  Gjorde precis min fjärde behandling med Cellox20 hos Madame Beaute på söder.

  Ni har säkert sett mina tidigare bilder. Det är en smärtfri laserbehandling som tar bort hårväxt för alltid. Som exempel tar armhålan knappt en halv minut att behandla. Jag tar bort allt hår i armhålor, bröst och mage. Jag har aldrig trivts med hår där och nu slipper jag vax och rakhyvlar resten av livet. Som exempel kan man behandla bikinilinjen, benen, överläpp/haka, rygg, armar osv.
  Maila mig för sjukt bra pris om ni själva vill bli hårfria.
 • Liknande inlägg

  2 Comments

 • Reply jon 11 april, 2015 at 23:48

  Vad har du för resultat på din behandling? Har prövat flera olika ställen, men tycker att det varierar vilka som funkar. Väntar du 2 månader mellan varje behandling?

  • Reply Philip 12 april, 2015 at 00:36

   Efter tre behandlingar (inte kört jättehög effekt förrän senaste) så har det börjat bli fläckar utan hår över bröst och mage. Jag får se resultatet när efter senaste när det växt ut lite grann. Det är på väg åt rätt håll iallafall :)

  Leave a Reply