«

»

Sep 01

Listerine Advanced White

listerine_advance_white

I oktober lanseras den nya Listerine advanced White som några av er säkert sett utomlands.
Idag är det många som är missnöjda med sina tänder (ungefär var fjärde person enligt en undersökning) då de kanske dricker kaffe, röker, snusar osv. Jag har fått möjlighet att prova den redan nu. Jag är inte direkt missnöjd med färgen på mina tänder men det ska bli kul om den kan fixa den där sista touchen utan att behöva bleka dem på annat sätt. Den innehåller även fluor, essensoljor och whitening-teknologi utan slipmedel som tar bort missfärgningar och ger en skyddande hinna som hjälper att förebygga missfärgningar. På två veckor ska det göra skillnad säger förpackningen. Lets go!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>