«

»

Dec 01

Kemisk peeling hos Rebecca Stare

klinik1

Som jag berättat tidigare har Anna under många år gått hos Rebecca på Stureplanskliniken för att ta hand om hyn. Rebecca har sedan ett par veckor öppnat sin egen klinik i centrala Göteborg. Jag var nyligen där och gjorde min första kemiska peeling i ansiktet.

För er som inte vet vad det är så kan man förenklat säga att det är en rad olika behandlingar där många har AHA-syror i sig som appliceras på huden för hudutjämning och hudförbättring. Det finns olika styrkor på peelingarna, vilka anpassas utifrån hudens egenskaper och ens mål med behandlingen. Gemensamt för alla är att de är djuprengörande, kollagenstimulerande, minimerar linjer, drar samman porer och ger en fin lyster i huden.

klinik2

Rebattkoden PTPHILIP gäller fortfarande och ger 15% rabatt på alla behandlingar.

Ni kan läsa mer och boka tid här: www.starebyrebecca.se

Gilla även facebooksidan så tar ni del av alla erbjudanden och nyheter framöver: facebook.com/starebyrebecca.se

Adress: Korsgatan 3, 411 16 Göteborg

Telefon: +46 0736-00 57 60

klinik3

Slutligen vill jag även passa på att nämna att Anna från idag har en tävling på instagram med fina priser från Stare by Rebecca. Sök efter @atennmark så hittar ni henne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>