Laddar sidan...
 • Kosttillskott

  The Butcher – bra pwo med god smak

  butcher_pwo

  Vilken dag. Det har varit massor med jobb, träning och promenader, precis som vanligt. Passet gick skitbra och jag provade min nya pwo som jag beställde härom dagen. Den heter The Butcher och gav väldigt mycket energi och sjukt bra tryck i musklerna! Smaken var god och påminde lite om körsbär. Jag är kass på att komma på vad saker smakar men något sådant tror jag. Den rekommenderas även av Daniel Atterhagen, känd från TV4’s tv-program Gladiatorerna. Det är just nu 20% rabatt på den ifall ni vill prova. Ni hittar den bland våra utvalda produkter.

  Senare under dagen tog vi tåget med Oliver till Göteborg. Det är här vi ska fira midsommar och spendera resten av helgen. Nu blir det att öppna mailboxen och se vad som trillat in där.

 • Liknande inlägg

  1 Comment

 • Reply George 25 januari, 2018 at 15:29

  Hej, vad heter smaken du fick?

 • Leave a Reply