«

»

Jul 13

20% rabatt på 6000 produkter

1600_VD_vacation_juli16_GGSEv2

Ja ni ser ovan. Vill tipsa er om Gymgrossistens rabatt på sjukt många produkter. Skynda och fynda! Själv ska jag passa på att beställa hem några nya proteinpulversmaker. Som jag nämnt förut så rekommenderar jag att ni har fyra fem smaker i skafferiet att variera mellan än bara en enda. På så sätt tröttnar ni inte lika fort och slipper köpa nytt titt som tätt. Dessutom är det perfekt att passa på när det är rea. Ni hittar alla produkter här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>