«

»

Jul 08

Vitamin B12

13643593_1630522823930238_1406374098_n

Vitamin B12: Bidrar till normal energiomsättning, normal psykologisk funktion och till nervsystemets och immunsystemets normala funktion. Vitamin B12 bidrar till normal homocysteinomsättning, normal bildning av röda blodkroppar och till att minska trötthet och utmattning. Vitamin B12 har även en roll i celldelningsprocessen.
Brist på vitamin B12 kan ofta uppstå hos veganer, alkoholister och rökare. Brist är även vanligare hos äldre, troligtvis på grund av försämrade möjligheter att ta upp och lagra vitaminet i kroppen. Vitamin B12 är viktig under hela fosterutvecklingen samt det första året när barnet är fött och ammas.

Jag använder mig av burken ni ser på bilden, Vitaprana B12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>