«

»

Aug 20

Caroline och Fredriks bröllopstransformation

14073131_111708285946554_455768190_n

Efter hårt slit sedan årsskiftet har mina klienter Caroline och Fredrik äntligen kommit i mål. Idag var det deras stora dag vilket innebär att de blev man och hustru – i sitt livs bästa form. Båda har gått ner i fettvikt, lagt på sig muskler och blivit både smidigare, starkare och mer uthålliga. Både Caroline och Fredrik har bland annat minskat 9 cm i midjan och på så sätt slipat fram snygga magmuskler. Fredrik har dessutom byggt både bredd och volym på överkroppen. Otroligt bra jobbat båda två!

Ni vet väl att ni också har möjlighet med att komma i superform med min och Annas hjälp oavsett var ni bor. Kontakta oss för mer information om våra onlineupplägg.

1 kommentar

  1. Sofie

    Måste fråga, upplevde inte att du var ute och gick/PW så mycket innan du träffade Anna som du/ni gör nu (?)
    Har du märkt någon skillnad på din kropp av dessa PW?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>