«

»

Aug 20

Skön helg i Göteborg

IMG_20160820_024513

Helgen spenderar vi i Göteborg för att koppla av, träna, promenera, ta det lugnt i soffan och bara njuta av sista helgen innan hösten drar igång.

IMG_20160817_225259

Minst ett träningspass om dagen och en mil var planen men det har blivit mer än så vilket är superkul. Det känns verkligen i kroppen att vi är i ett otroligt bra flow. Skön känsla blandat med mild träningsvärk 24/7 haha.

IMG_20160820_024521

Maten i helgen har blivit ris med kyckling eller köttfärs 5% för mig och ris eller potatis med kyckling och wokgrönsaker för Anna. Som fredagsmys åt jag en fruktsallad med en lättkvarg vanilj. Anna gjorde en kvarg- och kesoröra. Ikväll blir det Annas favorit, lättostkaka med lättkvarg. Mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>