Laddar sidan...
 • Okategoriserade

  Go´lunch på Deli and Coffee Göteborg

  14278962_184999465243583_939513368_n

  Idag blev det lunch på Deli and Coffee. Anna åt en low carb sallad och jag valde en med nudlar, kyckling, cashewnötter och fetaost med en supergod asiatisk dressing till.

  Idag mätte jag och Anna oss. Det var flera centimeter ner på rätt ställen vilket innebär att vi tappar fettvikt. I tre veckor har vi nu kört efter ett av våra egna upplägg för att komma in i rätt rutin och träning. En sådan här matig och fräsch sallad stillar hungern på ett bra och effektivt sätt. Har man koll på vad man får stoppa i sig under en dag och har en plan så behöver det varken vara jobbigt eller komplicerat. Det ska vara en vardag som är rolig och hållbar på sikt.

 • Liknande inlägg

  No Comments

  Leave a Reply