Laddar sidan...
 • Okategoriserade

  Bachelor 2017 toppade formen

  Ni minns mr Bachelor som jag tränade inför inspelningen tidigare i år. Nästan 10 kilo lättare på under två månader på ett hälsosamt sätt. 👏 Han åt enligt mitt och Annas kostschema som ni som kör vårt upplägg Kickstart 2017 känner igen.
  Då var han hemlig men idag kan ni följa @niclaslij här på Instagram. Han berättade förut att det är en massa på gång där så följ direkt! 👌 Missa för all del inte heller programmet på tv4 eller tv4 play, han gör sig riktigt bra i tv.

  Vill du också göra en transformation som Niclas och få hjälp med din kost och träning för att få din drömkropp, klicka in i vårt magasin – annaochphilip.se och läs mer om Kickstart 2017 för man eller kvinna.

 • Liknande inlägg

  No Comments

  Leave a Reply