Mitt lördagsnöje haha

Ni som följer min blogg känner kanske igen en av mina närmsta vänner Brosk (uttalas Brusk).

Brosk har senaste året lyckats gå ner 25 kg med hjälp av periodisk fasta och LCHF. Riktigt bra jobbat och vi sliter ofta tillsammans på gymmet. Men det var inte det jag ville komma till just nu. Det är nämligen så att jag och min bror tillsammans med hans närmsta vänner och en vän till mig har en sluten grupp på facebook där vi postar sådant vi tycker är roligt och inte alltid passar att posta direkt på fb så alla ser. Brosk blev inbjuden till den gruppen igår och som välkomnande gjorde min bror en poster som han la upp.

Roligt tycker vissa andra inte antar jag. Det är internt med det påklistrade huvudet eftersom hans vänner ofta gör bilder med ett fult påklistrat huvud av någon annan på grund av bristande photoshopkunskaper.

Jag ville inte vara sämre och gjorde en Super Mario Brosk.

Och så kom jag på att jag av en slump sett ett skivomslag som jag modifierade en aning…

Det var kul så jag slängde ihop en poster till lite hafsigt.

Jag fick mersmak och hittade en poster till att förändra…

Sedan gick det inte att stoppa…

Min vän Gustav tipsade mig om att Brosk gillat Bruce Lee sedan han var liten. Varför inte göra en film med honom själv i huvudrollen.

Komedi måste han ju göra med…

Han har tydligen tvillingar… dubbla sådana.

Jag kom på att hans bror Boland inte fått vara med i någon film. Dags för en familjefilm…

Boland ska givetvis få sin egen roll med…

Slutligen ska hela släkten få vara med. Goran som är Brosk och Bolands kusin har fått en stor roll i kommande film, tillsammans med Emma och Linda som är deras flickvänner.

Haha, jag vet, jag har för mycket fritid… eller inte egentligen, men ibland måste man göra något som får en att rensa tankarna. Givetvis är det inte riktiga posters ni sett ovan utan modifierade.  ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.