Angående norrlandsturnén

Den här dagen alltså. Jag vaknade i morse av att datorn av en olyckshändelse gått sönder. Mycket riktigt, den gick på grund av en kaffeincident inte att sätta på. Den är 18 timmar senare lika död och jag har gett upp hoppet om att någonsin väcka liv i den igen. Det finns inte mycket mer att göra än att bege sig ut och leta efter en ny dator, en dockningsstation för hårddisken i den gamla för att på så sätt rädda det jag har på sparat ner på den. Jag kan säga er att det är inte lite saker som finns på den. Två månaders bilder, texter, arbeten med mera finns där. Magkänslan säger att hårddisken inte är drabbad så det borde gå att rädda den.

Jag vet att ni är många som undrat över min norrlandsturné. På grund av privata omständigheter måste jag skjuta på den en aning. Jag funderar på att besöka en stad i taget så länge tills jag kan avsätta en hel vecka för att ta mig uppåt. Uppsala och Luleå är de jag tänker på i första hand. Jag lovar att återkomma om det så snart jag bara kan. Jag har med andra ord inte glömt bort er men ibland får man käppar i hjulet…

Om någon av er är i akut behov av hjälp så är det bara att maila mig så ordnar vi det online så länge.

Jag begav mig in mot stan på eftermiddagen med en trött Chico. Det var dags att bege sig till gymmet.

Det blev träningspass där jag fokuserade på utsida och baksida axlar. Mycket mer än så hann jag inte med men det kändes skönt att vara frisk igen. Jag var sjuk extra länge den här gången, nämligen fyra dagar. Det brukar annars gå över på en dag. I morgon är jag back in action på riktigt.

Nu ska jag ut en runda med vovven och sedan är det sängen som gäller. Vi ses i morgon! Jag ska försöka bli bättre på att blogga under dagarna men jag rekommenderar er att följa mig på instagram (philiplailani) och bli vän med mig på facebook vid sidan om så ni håller er uppdaterade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.