Att man är så viktfixerad…

Jag vaknade upp rätt deffad för att var mitt uppe i en bulk, haha. Jag försöker alltså gå upp i vikt men min kropp svarar med att bränna fett. Bara att tacka och ta emot men att nå 100-strecket känns rätt avlägset just nu då jag pendlar mellan 91-93 kilo. Jag hoppas att min ökade ben-träningsdos kommer att göra susen och putta upp mig några hack på vågen.

Det blev med andra ord ett riktigt bra benpass på Delta Gym med Karin idag. Karin är en god vän och kollega som jag tycker ni ska kontakta ifall ni vill träna med en glad och kunnig kvinnlig PT här i Stockholm.

Nu ska jag äta två ägg, lite räkor, två kycklingspett, tonfisk, keso och annat gott jag plockade ihop i salladen på ICA förut.

 

2 kommentarer

 1. Jag skulle typ göra vad som helst för att få träna med dig! Synd att man inte bor i Sthlm..
  du vet ingen bra PT, i klass med dig, här i Gbg?

  Lova att höra av dig nästa gång du kommer till Gbg!

  • David Brown25 oktober, 2012 kl. 15:23
  • Svara

  salon marketing
  Tips For Opening Up A Salon – Organising a beauty salon enterprise is commonly the first courageous step within the business world for many would-be entrepreneurs. Beneath we have a look at some primary high tips for establishing a beauty salon which should see you in your way.
  http://mbud87.tumblr.com/post/33231311591/tips-for-opening-up-a-salon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.