Bra pass idag!

Det blev ett tvåtimmarspass med Brosk på Sats Zenit idag. Vi körde rygg och biceps med stor fokus på chins, pullups och liknande övningar. Eftersom passet blev så pass långt fyllde jag på med en proteindrink efter 70 min. Efteråt delade jag och Chico på några burgare haha. De satt fint i kistan tyckte vi båda.

På tal om Chico, så här ser han ut när han kikar på vad jag gör på jobbet. Han får nämligen följa med någon gång då och då eftersom jag inte alltid vill lämna honom ensam hemma om Jennifer är borta.

Skakis i hela kroppen begav det sig till slut hemåt med Jennifer. Vi har ikväll lagat köttfärssås med färsk pasta. Jag tror aldrig jag ätit så mycket och det satt fint efter en lång dag. Till det drack jag min favvodryck, mjölk med blåbärssmak och extra protein.

Nu ska jag se till att maila lite och sedan blir det att sova. Ses i morgon!

2 kommentarer

    • Gunilla20 oktober, 2012 kl. 09:28
    • Svara

    Fan vad respektlöst mot allergiker att ha med hunden på gymmet. Kan ju vara livsfarligt.

  1. Det är ett privatägt gym och han är inte den enda vovven som hälsat på där så det var okej tyckte ägaren. Dessutom är väskan helt tillförsluten (nät som han kan titta och andas igenom) under hela tiden han vistas i gymmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.