Code Red på Nivå i Örebro

Igår åkte jag med Code Red till Örebro för att besöka Edmans bränneri i Gnesta på vägen dit, sedan äta kräftor och avsluta med en dunderfest på Nivå. Med på bussen fanns ett väldigt blandat gäng. Eftersom nästan alla känner varandra sedan tidigare tog det inte många minuter innan festen var igång. Från STORY hotell fick vi fick med oss en påse med en grymt god wrap och färskpressad juice. Innan vi gick ombord fick vi dessutom en fin goodiebag.

Tjejerna längst bak tillverkade en provisorisk bar och tillhandahöll de törstiga med alkohol.

Själv tillverkade jag min egen hälsostation med delar av innehållet från goodiebagen. Inte för att jag hade möjlighet att värma några fitnessnudlar men barsen satt fint under resan. Faktiskt första gången jag testade dem. Ruskigt goda!

Nedan ser ni Andrea Myrander som var på G hela kvällen. Ni ska se henne på dansgolvet! She’s got the moves!

Vi stannade som sagt till på Edmans vodka och fick provsmaka olika sorter. Min favorit var den som är lite julig i smaken. Blir lätt en sådan till julbordet i år!

Jackie Ferm är van vid att hälla upp Vodka så det klarade hon galant. Hon visade även andra talanger visade det sig. Hon är nämligen lite bonde i grund och botten.

Efter vodkaprovningen bar det vidare mot Örebro. Nedan ser ni en bild på mig och Amandus från Big Brother, samt en bild på Daniel Paris.

Eftersom temat var rött hade Oksana tagit det ett steg längre och klätt ut sig. Superwoman fanns därför med på resan!

Jag kan inte direkt påstå att jag blir mätt av några kräftor, bröd och sallad men det var riktigt gott och så har jag inte hunnit med någon kräftskiva tidigare i år.

Nedan ser ni mig, Ellen Bergström och Daniel Paris. På bilden under festar Andrea loss på dansgolvet.

Jag träffade flera bloggläsare igår och en av dem var Elina som ni ser nedan.

Vid 1.30 bestämde jag och Brosk oss för att leta efter en pizzeria eftersom det var två timmar bussfärd innan vi var tillbaka i Stockholm. Vi hittade ett gäng lokala minigansters som guidade oss genom staden. Eller mot Burger King rättare sagt, resten var stängt.

Mätta och belåtna gick vi sesan tillbaka till bussen för en två timmars fest hem till huvudstaden igen. Men innan det var dags för dans i mittgången bjöds det på cheeseburgare för de som var hungriga.

Här är goodiebagen vi fick:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.