En lång dag på gymmet idag

Det blev ett bra pass med Katrin idag. Eftersom hon hade som önskemål att inte köra pulshöjande och akrobatiska övningar blev det ett rent styrkepass med maskiner och fria vikter. Sophie var på gymmet och körde sitt första pass för dagen. Jag ville jämföra deras kroppar så jag passade på att knäppa ett foto. Sophie kör två pass om dagen – varje dag. Katrin två pass i veckan. Men Sophie har iofs en del försprång så Katrin behöver inte hänga läpp för det. Vi är på G och snart är hon ifatt. Eller?

För min del blev det också två pass idag. Först ett ryggpass på 45 min och någon timme senare ett bicepspass på 40 min. Det känns ikväll. Mina armar och ryggen är helt stumma. Skööön känsla!
Nedan ser ni en övning som aktiverar höftböjarna och magen till viss del.

2 kommentarer

    • Malin23 oktober, 2012 kl. 23:04
    • Svara

    Vem är Sophie? Vilka armar!

  1. http://aldrigvila.se/sophie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.