Festa á la LCHF

Det har varit en skön helg med både träning och utgång. Visst, utgången blev ganska spontan eftersom det var Moorefest i onsdags men det var skönt att komma ut bland folk igår. Jag körde LCHF-stil när det gällde drickat. Whiskey och cola light och därmed inga kolhydrater.

Det var riktigt mycket folk ute men det är något med lördagar. Det verkar som att utgång andra dagar än just fredag och lördag blir roligare. Det är som att folk njuter mer av att vara ute när det inte är helg. För många är ju helgen synonymt med att man ska vara ute och festa. Det kan bli ganska stelt då. Personligen har jag inte varit ute på hela sommaren så två dagar på en och samma vecka gör kaos med min kropp. Inte för att jag druckit speciellt mycket men det rubbar sömnen. Att somna fem på morgonen och sova halva dagen är inget min kropp gillar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.