Funktionell träning igår

Söndagens pass fick bli på SATS Odenplan eftersom jag tycker att det är det bästa gymmet man kan träna på i Stockholm när det är helg. Det är mycket folk (vilket jag gillar), bra drag och man blir inspirerad av alla andra som ser helgen som ett tillfälle att träna på.

Eftersom vi kört kroppens alla muskler under veckan bestämde vi oss för att köra funktionell träning. Det känns idag. Det blev mycket bålträning och även en del statiska övningar. Jag lyckades sträcka en del av bröstmuskeln vid fästet på bröstbenet för ett par dagar sedan så vår planerade bröstträning blev att lägga på hyllan ett tag. Känns dock som att det är läkt nu men bäst att avvakta ytterligare någon dag.

1 kommentar

  1. Funktionell träning är den bästa och roligaste =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.