Fyra veckor har gått!

Då var det åter igen dags att stämma av hur det gått för Shervin under veckan som varit. Totalt har hon gått ner 15 cm runt om på kroppen sedan förra fredagen vilket är bra. Jag gav henne dessutom träningsförbud under ett par dagar i början av veckan då hennes kropp började säga ifrån. Givetvis påverkar det resultatet rent viktmässigt då hon inte haft möjlighet att förbruka lika många kalorier som under föregående veckor.

Vågen stannade på 1,1 kg viktminskning och personligen är jag nöjd eftersom jag under dagens pass såg Shervins gnista åter igen tändas och hon kämpade hårdare än någonsin då hon fått samla krafter under ett par dagar (och njutit av en utekväll som hon fick som belöning).

Shervin gjorde klart för oss i klippet i inlägget nedan att hon nu ska kämpa hårdare än någonsin. Jag tror henne! Efter veckans dipp är hon starkare än någonsin både mentalt och fysiskt. Jag fick henne till exempel att göra en massa burpees idag (korrekt utförda, trots klagomål om att magen var i vägen) och det gick inte över huvud taget för ett par veckor sedan.

Bra jobbat Shervin! Du är grym!!

Ni hittar hennes alla mått och vikt här: www.lchfklubben.se/dagsattblismal

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.