Invigning av FLOW Sthlm på Södermalm

Ikväll var jag och PTkarin på invigningen av FLOWsthlm som ligger på Södermalm. Det är en träningsklubb grundad av Sara Lumholdt och Ida Rosén. Där kommer man bland annat att kunna utöva Pole fitness, funktionell styrka, yoga och stretch.

Jag tycker ni ska besöka deras sajt för att läsa mer och så klart även testa på deras utbud om ni bor i Stockholm. Som läsare av min blogg får ni dessutom 20% rabatt på priserna som starterbjudande om ni uppger PTPhilip vid köpet.

http://flowsthlm.com/

Med oss hem fick vi en goodiebag i samarbete med medtryck.com som var fylld med nagelprodukter, celsius, proteinbars och annar smått och gott. En kul kväll med mycket inspiration och starka (och framförallt viga) tjejer helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.