Katrin Zytomierska goes fitness

Nu kör vi! Det är dags för Katrin att komma i form igen! Vi har satt ett mål på sex veckor och bästa möjliga träningsformen är det som gäller. Hon kommer att äta optimalt efter hennes förutsättningar och köra två pass med mig per vecka. Vid sidan om är det löpning och eventuellt hemmaträning som gäller. Följ hennes kamp i min och hennes blogg.

Nu kör vi!

Efter dagens pass var Katrin helt slutkörd men hon fullkomligt älskade det! Jag tog eventuellt i en aning med tanke på att hon haft ett långt uppehåll men så är hon Katrin å andra sidan. Nästa gång kommer hon klara av det bättre!

 

1 kommentar

    • Sofia12 oktober, 2012 kl. 22:39
    • Svara

    Hur blir det med PT-turnen? Jag har försökt maila dig men inte fått svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.