Måndag igen då…

Idag började vi som vanligt med måndagsmöte där vi gick igenom allt inför veckan som följer samt planerade inför workshopen som vi ska hålla i november. Det är knappt vi får plats på lagret bland alla celsius-flak, haha.

Vid lunch tog jag en runda bort till Bingos studio och hälsade på grabbarna och Jossan som flyttat in med sin verksamhet där idag. Chico trivs som vanligt med att bli gosad av alla som är där. På bilden ovan ser ni Petter på Moore som ni som följer mig på instagram redan sett att han söker en livspartner. Jag lovar, det är jätteseriöst. Gå in och gilla bilden så kan du bli den som får chans på honom. ;)

Lite senare på eftermiddagen kom Ringo till affären. Han börjar bli riktigt stor den lilla busen.

Nu ska jag sätta på kanal 5 och titta på Katrin och Bingo som ska köra stand up. Kanske ser man mig i bingos studio med. De filmade mig och Chico men det är inte säkert att de klippt med det i programmet.

Ses om en stund igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.