Måndag igen!

Det är måndag igen och min kropp ville inte riktigt vara med när klockan ringde i morse. Min vecka består av sena kvällar och avslutas med väldigt sena nätter under helgen. Jag får en smärre chock när klockan ringer 7.30 på måndag morgonen efter sisådär fem timmars sömn. Ja, jag vet, jag borde lägga mig tidigare men jag har för mycket att göra för att kunna det. Jag ska verkligen jobba på det framöver. Jag mår inte bra av att sova sent och det är då det gäller att bryta mönstret en gång för alla och vara produktiv på morgonen istället.

Nu befinner jag mig i LCHFklubbens butik på Karlavägen iallafall och trots mindre roliga drömmar i natt och en seg morgon börjar jag bli på topp igen. Det är ju snart dags för veckans första träningspass!

  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.