Moore festen på Café Opera igår

Igår blev det party. Jag såg till att ha en ordentlig sovmorgon idag och laddade upp ordentligt för en av årets mäktigaste fester på Café Opera. Det var nämligen Moore i samarbete med Philips som anordnade Grooming Awards 2012. Vi passade även på att ha en ”personalfest” för LCHFklubben när vi ändå var på plats allihopa. Stället kryllade av folk som jag känner och det är så klart alltid kul när man väl är ute och njuter av en kontrastrik kväll om man jämför med hur mina veckor annars ser ut.

Izza och Daniel Paris var tvungna att gå tidigt då de skulle upp tidigt i morse för att vara prata i radion.

Petter som ni känner igen från Moore var på topp som alltid. Jag började kvällen med en kall härlig öl. Den förtjänade jag efter allt slit senaste veckorna.

Bingo vet hur man fyller glas… Det där leendet talar för en lyckad kväll.

 

Puma Swede var på plats för att signera böcker. Hon har nyligen skrivit en bok om livet som porrstjärna. Kan lägga upp en bild på den senare. Som vanligt ledde snacket in på träning men jag är ganska van vid det här laget. Får ta upp det där i L.A nästa år istället…

Katrin och Shervin var på topp de med. Man kan säga att även de förtjänade en riktigt kul kväll, vilket de fick. Om man bortser från Katrins taxinota haha. Det får ni läsa om i hennes blogg.

Moe från Moore fick tag i vodkaflaskan. Den var inte lika full efteråt… Vad är det med Moorefester och trelitersflaskor haha. Min alkoholkonsumtion slutade på en öl, en red bull vodka och en shot som en klient bjöd på. (De har en tendens att vilja shotta ner mig när jag träffar dem ute)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.