Neeeeej!!

Det som inte fick hända hände…. Jag vaknade idag och kände en känsla i halsen som jag absolut inte gillar. Det kändes lite ”rivigt” och det ömmade lite längst bak under tungan. Jag började bli sjuk. Neeej, det får inte hända. Om det är något som sätter stopp för träningen så är det halsont. Jag har inte tid för det nu. Jag är inne i en bra träningsperiod och att inte få svettas på gymmet skapar ångest. Aja, inget man kan göra något åt. Jag såg till att ta det lugnt under dagen, dricka mycket vatten och inte försöka stressa allt för mycket. På kvällen blev det bio med Jonas. Vi kollade på den nya Resident Evil filmen som var helt okej. Jag har sett de tidigare (5 st) och vill så klart veta vad som händer. Ska inte avslöja för mycket men det kommer att komma en till…

Under tiden jag var på bio passade Shervin Chico. De gick tillsammans med Ken en promenad på 1 mil. Tror det tog dem 1 h 45 min. Chico var helt oberörd när jag mötte upp dem efteråt. Han kan gå eller springa hur långt som helst.

Inte förrän jag lyfte upp honom i rulltrappan märktes det av att han rört på sig hela dagen. Ögonen ville inte riktigt hålla sig öppna. Väl uppe för trappan var han dock på G igen och promenerade hem med svansen viftandes.

Nu är vi dock hemma och jag har bänkat mig framför datorn och Chico ligger och sover på mattan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.