Nej, jag går ner i vikt…

Åhh nej, jag har gått ner i vikt. Ni kanske tycker jag är galen men jag kämpar för att gå upp i vikt just nu. Visst, jag skulle kunna äta en massa skräpmat och svälla som en ballong men det är inte det som är meningen. Jag vill nämligen gå upp i kvalitativ massa. Jag nämnde tidigare att jag gått upp 10 kg sedan december förra året och vill upp tio till om det hade varit möjligt.

Istället har jag tappat 1,5 kilo senaste veckan haha. Vätska och mat i magen är faktorer så klart men det är aldrig kul att se en siffta som man inte vill se oavsett om man vill öka eller minska sin vikt.

Det blir att äta ännu mer eftersom jag kör mellan 7-10 pass per vecka just nu. Jag var ute på en kvällspromenad för en stund sedan och det är inte till min fördel men de hälsofrämjande fördelarna väger upp med att komma ut och röra på sig.

Nu blir det en kesellaburk och ett glas C-vitamin innan jag lägger mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.