Nominera årets PT – Guldhjärtat

Tja igen alla underbara läsare! Ni blir fler för varje dag och det glädjer mig! Jag hoppas ni gillar vad jag skriver och att ni uppskattar vad jag för för svenska folket när det gäller att komma i bättre form och ändra sina levnadsvanor. Jag misstänker att ni känner till flera av mina projekt som jag är engagerad i vid sidan om, bland annat LCHFklubben, Shervins viktnedgång, Katrin Zytomierskas viktresa, min PT turné, onlinecoaching, artiklar i tidningar och mycket mer. Om ni uppskattar vad jag gör tycker jag att ni ska nominera mig till årets PT i Guldhjärtat som hålls på Fitnessfestivalen i Göteborg i början av december.

http://fitnessfestivalen.se/guldhjartat/

3 kommentarer

 1. Självklart ska du vinna detta! Länka igen den 1 nov, röstningen öppnade ju inte innan dess :)

 2. Hej och tack för en blogg med bra inspiration! Vi är nya i träningsbloggsloopen men gör vårt bästa för att inspirera våra vänner till roligare träning, http://laddatliv.wordpress.com/.
  Lycka till i tävlingen!
  /Louise och Miranda

  • Eleonor17 oktober, 2012 kl. 19:37
  • Svara

  Åå hann inte nominera men hoppas du gick vidare!! Påminn igen när röstningen sätter i gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.