Noodle Mama öppnar på Kungsholmsgatan 22

Det blev ett bra pass idag på Sportlife och Shervin körde på hon med. Det blev ett styrkepass tillsammans och sedan avslutade hon med 60 min på crosstrainern och brände sisådär 500-600 kcal extra.

På kvällen var jag bjuden till en invigning av en restaurang som riktat in sig på Japansk nyttig fastfood. Under en lång period har de planerat, testat, ändrat, testat igen och slutligen kommit fram till de perfekta rätterna som är både snabba att tillaga, nyttiga och framför allt goda.

Jag tog med mig Shervin som förtjänade att tänka på annat än träning för en stund. Visst, det var ett matställe men de hade inga problem med att tillaga en måltid enligt LCHF åt henne. Själv valde jag biff med nudlar (den nyttigare varianten) och grönsaker. Till efterrätt blev det en skål med färsk frukt och en underbar juice.

Jag tycker helt klart att ni ska testa deras utbud när ni är i närheten av Kungsholmsgatan 22. Skönare mättnadskänsla får man leta efter. Med oss hem fick vi en smarrig goodiebag med wasabi-nötter, juice, japansk mix, presentkort, frukter, dessert och ett ”målarblock”.


 

1 kommentar

1 ping

    • Lena Limér1 november, 2012 kl. 09:53
    • Svara

    Fick höra om detta stället av en arbetskamrat, mycket trevligt ställe, trevlig personal, trevlig inredning och mycket god mat, här lär jag bli stamkund…kommer att varmt rekomendera detta ställe. :))

  1. […] Länk: http://ptphilip.se/2012/10/noodle-mama-oppnar-pa-kungsholmsgatan-22/ ← IN THE KTCHN länkarMeny […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.