Nu jävlar!

Baaaam! Så grymt pass blev det idag på SATS Odenplan. Eller rättare sagt så bra det kan bli när det trots allt är sjunde passet den här veckan. Jag måste nog vila i morgon men kommer inte att kunna. Träningsdriften är för stor. Ni som är i ett bra flow nu vet vad jag menar. Jag sover så mkt jag kan med powernaps vid utvalda tillfällen och försöker få i mig så mycket nyttigheter som möjligt och som vanligt jagar jag protein som en pundare jagar tjack om dagarna. Det är inte lätt att ligga på mellan 200-300 gram om dagen när man inte ens är hungrig. Jag har nämligen perioder då jag skulle klara mig helt utan mat. Nu är det en sådan. Jag lovar, det är lika jobbigt att proppa i sig mat när man är mätt som att försöka att äta mindre när man ska gå ner i vikt.

Nu ska jag äta en härlig kycklingsallad med extra kyckling och om en stund blir det en proteindrink till. Livet är härligt och fredagen kan inte avslutas på bättre sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.