Nu säger jag godnatt och laddar för en ny vecka

God natt! Nu tänker jag avsluta den här helgen med en skön sömn. I morgon börjar en ny vecka och för en gång skull har jag inte så mycket inbokat vid sidan om tiderna på gymmet. Jag kanske till och med hinner göra färdigt ben och rumpträningen med bilder på Hannah som jag lovade att lägga upp för någon vecka sedan.

Förresten ni vet väl att det bara är att höra av er om ni vill att jag ska hjälpa er komma i grym form nu i vinter. Jag finns för er så tveka inte, släng iväg ett mail så kikar vi närmare på det. Jag slår vad om att ni har ett par kilon att gå ner eller kanske bara trimma musklerna en aning innan vintersemestern eller bara släktkalaset kring jul och nyår. Se till att vara den bästa versionen av dig själv, man lever bara en gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.