Shervinpasset och en riktigt god middag efteråt

Idag blev det ett riktigt bra pass med Shervin. Vi körde på Delta Gym eftersom jag inte hade möjlighet att ta mig till Sportlife i tid. Det första jag sa när jag träffade henne var att hon blivit ännu mindre sedan sist. Ja, sedan i fredags. Hon var iväg i sin hemstad så jag tror lite vila och simning gjorde susen. Jag är inte den enda utan Katrin sa precis samma sak på morgonen berättade hon. Katrin sa sedan att hon inte får gå ner mer för då kan hon inte kalla henne för tjockis. Haha ja, ni känner Katrin. ;)

Fördelen på Delta är att det finns boxsäckar som man kan slå ut sina aggressioner på. Inte för att jag tror Shervin har några sådana så snäll hon är. Men slåss det kan hon och jag tror hon slog bort minst ett kilo fett idag.

Shervin passade Chico under eftermiddagen så efter jobbet på kvällen åkte jag dit för att hämta honom. Då hade hon lagat middag som hon bjöd på. PT Karin kom också på besök. Givetvis var maten enligt LCHF och det måste ha varit något av det godaste jag smakat på länge. Hon vet hur man lagar mat den där tjejen. (Ungsbakad lax, blomkålsmos, brynt smör och parmesangratinerad sparris)

Efterrätten hade hon lyckats riktigt bra med också. Panacotta á la Shervin kallar hon den.

Efteråt var det dags för mig och Chico att åka hem för att fixa lite saker framför datorn. I morgon är det en ny dag och då kommer jag försöka få in två träningspass!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.