Shervins mått och vikt den här veckan

Veckans mätningar och vägning är nu gjorda. Jag ser att Shervins kropp valt att bränna fett kring buken, rumpan och låren den här veckan. Det kan nämligen variera från gång till gång vart på kroppen man minskar mest. Även armarna har minskat en aning i omfång. Av erfarenhet märker jag att det kan dröja långt in i viktminskningen innan armarna börjar minska i omfång om man bortser från första och andra veckan.

Viktminskningen blev den här veckan 1,5 kilo på vågen och omfånget minskade med 22,5 cm. Nu har Shervin brännt bort 1 meter och 6 centimeter totalt från sin kropp om man ser till våra mätpunkter!

Shervin har under den här veckan börjat öka pulsen när det gäller konditionsträningen och har på så sätt börjat med intervallträning. Det kommer att göra skillnad för hennes viktnedgång tids nog. Jag anser nämligen att hon börjar komma ifatt sin kroppsvikt med styrkan nu och börjar för första gången på väldigt lång tid få kontroll över sin egen kropp. I dag gjorde hon nämligen sin första armhävning som exempel. Som hon har tryckt och tryckt tidigare för att orka få upp sin kropp men utan att ens kunna rubba den. Idag gick det hyfsat smärtfritt. Så bra jobbat!

Kommande vecka kommer vi precis som den här att fokusera mycket på pulshöjande träning. Hon kommer att fortsätta styrketräna eftersom hon fortfarande behöver stärka sina muskler en aning. Jag vet att det påverkar hennes vikt för tillfället men ni ska ser vad fettet kommer att rinna av henne om ett par veckor just på grund av hennes vältränade kropp.

Måtten och vikten hittar ni på hennes blogg här: www.lchfklubben.se/dagsattblismal

Hennes första armhävning:

1 kommentar

    • Felicia20 oktober, 2012 kl. 15:42
    • Svara

    Kan inte du skriva lite om överträning? Finns det några symptom eller hur kan man se/känna att sin kropp är övertränad? Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.