Shervins mått och vikt efter 7 veckor

Då var det åter igen dags för att mäta och väga Shervin. Veckorna går så fort så man blir lika chockad varje fredag när Shervin står där med sitt stora leende och väntar på att vågen och måttbandet ska åka fram. Idag fick vi tillfälle att fira 10 kg viktminskning sedan hon startade sin resa. Vågen stannade nämligen på 95,5 kg och vi är nu redo att börja steg 2 av 4 i hennes transformering. Vad det innebär får ni se under kommande vecka.

Shervin unnade sig en resa till sin familj i helgen och det tycker jag hon är värd. En fågel viskade i mitt öra att hon kommer att simma i badhuset någon av dagarna. Simning är superbra träning och trots att man inte känner av det på samma sätt som vid löpning osv funkar det riktigt bra som fettförbränning.

Den totala minskningen i centimeter är nu hela 112,5 cm eller 1 meter 12 cm och 5 millimeter om man nu vill. Idag fick jag se en före och efterbild på Shervin efter många om och men. Jag trodde jag skulle ramla av stolen. Vilken skillnad det var efter bara fyra veckor. Idag, sju veckor är det ännu större skillnad och jag hoppas hon är redo att visa vad som hittills hänt med hennes kropp inom en snar framtid. Jag tycker att ni ska kommentera inlägget i hennes blogg, berömma henne för hennes kämparanda och goda resultat och skriva att ni gärna vill se en före och efterbild så här långt. Blir vi tillräckligt många kanske hon ger med sig ;)

www.lchfklubben.se/dagsattblismal

1 kommentar

  • Sanna27 oktober, 2012 kl. 13:07
  • Svara

  Hej Philip!
  Jag har en fundering, sitter på fitnessgurus hemsida för att beställa proteinpulver för det säger alla att man ska ha.
  Men vilket ska man välja, finns ju massa olika.
  Självklart vill jag ha så LCHF-anpassat som möjligt.
  De finns så många olika, Casein, Isolate, creatine m.m. De är en röra för en okunnig…
  Kan du inte göra en uppdaterad inlägg om de här i bloggen, kanske finns de fler okunniga som jag =D
  Ha de fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.