Shervins mått och vikt vecka 5

Det var åter igen dags för veckans mätning och vägning. Shervin upplever att hon står på en platå just nu men jag vill inte påstå att det gått så långt. Visst är inte minskningen av vikten och måtten lika stor den här veckan som tidigare men det är så kroppen fungerar. Ibland står man still en eller flera veckor och sedan rasslar det till och man går ner hur mycket som helst på kort tid. Shervin ökar fortfarande muskelmassan i kroppen och åter igen vill jag påminna er om att det kommer att gynna hennes fettförbränning i framtiden. Till skillnad från en person som enbart bantar kommer hon att ha en grymt bra förbränning även om ett par veckor när hon väger mindre.

Det är efter fem veckor dags för Shervin att börja jogga. Hittills har hon tagit långa promenader på sträckor så långa som en mil. Det är bra med promenader i början men jag anser att hon nu är redo att lägga i en högre växel med konditionsträningen. Jag vill att hon är ordentligt svettig även efter att ha rört sig utomhus. Det blir kommande veckas uppgift.

Nu är det helg och Shervin kommer att spendera den på gymmet har hon sagt. Sedan är det en ny spännande vecka! Go go go!

Ni hittar måtten och vikten i Shervins blogg: www.lchfklubben.se/dagsattblismal

ps. Spana in dagens benträning på Sportlife:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.