Sliten idag…

Jag var inte direkt på topp när jag vaknade idag. Min förkylning hade lagt sig men gud vad sliten jag kände mig i kropp och huvud. Trots att jag inte somnade förrän 6 på morgonen fick jag mina åtta timmar sömn och det räcker för att man ska klara sig undan en baksmälla. Jag vet att jag skriver träningsblogg och förespråkar träning och bra kost men jag tycker också att det är viktigt att man njuter av livet de tillfällen som ges. Bara det inte blir för ofta om det sliter på kroppen.

Känner inte att jag behöver förklara mig eftersom ni känner mig vid det här laget. Jag drack några öl, provsmakade vodka och drack två drinkar gjorda på min favoritlikör Licor 43. Jag unnade mig dessutom burger king mat och avslutade kvällen med en cheesburgare i bussen som pricken över i:et. Visst, min kropp hade säkert mått bättre av att vara hemma och äta nyttigheter än att resa iväg med en massa partymänniskor, men hur bra hade jag mått i själen då? Det är kul att åka iväg med folk man känner och bara vara lite ytlig för ett tag. Allt i mitt liv kretsar annars kring mer personliga och djupare saker.

Sådär, nu har jag sagt det! Nu ska jag sätta mig och jobba vidare med träningsövningarna jag fotade med Hannah i fredags. Får se om jag hinner få upp dem ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.