Söndagspasset – Ben

Idag blev det ett benpass med Brosk på SATS fridhemsplan. Som vanligt fyllde jag på med PWO från Fitnessguru och efteråt blev det två stycken Valio proteindryck som de bjöd på. Ja, jag vet, man fick säkert bara ta en men jag behöver mer protein för min kroppsvikt. :)

I morgon vet jag inte om jag får in något pass men håller tummarna att jag hittar en lucka under dagen så jag får inleda veckan med något riktigt kul!

Hur går det för er med träningen? Ni har varit dåliga på att kommentera senaste tiden. Jag vet att ni läser min blogg då statistiken inte ljuger men ni får gärna skriva i kommentarsfältet med. Det blir ju så mycket roligare att blogga när vi lär känna varandra.

2 kommentarer

  • Dani29 oktober, 2012 kl. 18:15
  • Svara

  Hej Philip! Jag har ett litet bekymmer som du kanske kan hjälpa mig med. För en månad sedan bestämde jag mig för att sluta med socker och komma igång med träningen igen, eftersom vikten bara ökat det senaste. Men i samma veva började jag jobba natt och jag tycker att viktminskningen går väääldigt trögt. Har du egna erfarenheter eller någon kunskap i hur man ska gå ner i vikt på ”rätt sätt” under en nattjobbsperiod, eller några andra knep? Hoppas du kan/hinner svara på detta, vore förevigt tacksam :) Massa kramar!!

  • Maria30 oktober, 2012 kl. 12:06
  • Svara

  Hej Philip,
  Jag har haft kontakt med dig via din mail angående norrlandsturnén men tyvärr inte fått något svar. Såg dock att den var inställd tills vidare.
  Jag fick upp ögonen för dig via Katrins blogg och har sedan dess varit fast. Ärligt så kollar jag din blogg dagligen och du är en stor inspirationskälla. Enda nackdelen med dig är att du inte finns i Örnsköldsvik.
  Jag fick min andra dotter i augusti förra året, i oktober bestämde jag mig efter att ha följt Katrins blogg att nu jävlar ska jag komma i form. Nu 1 år senare med LCHF och styrketräning (började med styrketräning eller motion allmänt först i april pga foglossning) är jag -21kg och på väg mot toppformen är det tänkt. Jag väger nu som innan jag fick barn, behöver bara tightas till.
  Jag kommer aldrig gå ifrån LCHF, jag mår super efter 10-15 år med magproblem och utredningar hit och dit. Nu har jag även fått rutin med styrketräning 3ggr/vecka innan jobbet så livet leker.
  Om norrlandsturnén blir av så är jag med! Alternativt får jag boka in ett pass och åka till huvudstaden men det blir ett dyrt pass i så fall men säkerligen värt det.
  Sköt om dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.