Tjejerna sliter!

Idag var jag med Katrin på Sportlife Östermalm och körde ett pass. Eftersom Katrin hade sjuk träningsvärk sedan tidigare pass blev det ett specialanpassat pass den här gången. Det var mycket vi inte kunde köra men det löste sig. Övningen ovan är en av rörelserna hon inte klarade av på grund av den extrema värken i bröstmusklerna. Så går det när man inte kört på ett tag.

Kolla bara den här videon:

 

Efter passet följde jag med och hämtade Ringo på hans dagis. Jag har nog aldrig sett så många barn på ett och samma ställe på lekplatsen som idag. Det kryllade av dem och alla lät som f-n. Jag som trodde gymmet var en högljudd arbetsplats. Jag beundrar er som klarar av att arbeta med små barn på det här sättet. Ringo var glad att se sin mamma igen och efter att ha busat med honom lite begav vi oss till LCHFklubben.

Senare på dagen körde jag ett pass med Anna Hibbs. Det börjar ta sig för henne nu. Ska mäta och väga nästa vecka men jag tippar på att hon gått ner ett par kilo senaste tiden iallafall!

Senare på kvällen körde jag ett eget pass på Sportlife Odenplan. Det fick bli ett snabbpass för framsidan och utsidan av axlarna. Andrea Myrander var på gymmet samtidigt men hon körde ett intensivt pass med D-flex så jag lät dem köra på i fred. Det roliga är att jag träffat på Andrea tre gånger på tre dagar av en slump. I tunnelbanan första och andra gången och idag på gymmet. Jag tror hon förföljer mig. Bäst att jag slutar tagga mig på facebook och slutar instagramma, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.