Vinn två Botl vattenflaskor

Jag tycker vi kör en tävling till där ni kan vinna två Botl vattenflaskor att ha med ut i löpspåret. För att ha en chans att vinna ska ni gilla Botls facebooksida http://www.facebook.com/Botlse och skriva i kommentarsfältet vad ni har för mål med er träning. En av er kommer att utses som vinnare och får två flaskor hemsickade.

Jag drar en vinnare på söndag (14 okt).

2 kommentarer

  • Sarah9 oktober, 2012 kl. 18:59
  • Svara

  Jag har slagit vad med en vän att klara springa en mil under en timme innan jul ( jag har extremt dålig kondition). Alltså springer jag så jag nästan dör just nu och att vinna dessa flaskor skulle få min motivation att bli ännu lite bättre. Mer vatten med mig i spåret är alltid bra. Hjälp mig fixa detta!

  • Elin13 oktober, 2012 kl. 14:04
  • Svara

  Har precis köpt start till tjejvasan i feb och måste börjalöpträna på riktigt nu!! All pepp som kommer i min väg mottages tacksamt! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.